Številne ugodnosti za zaposlene

Z izvajanjem aktivnosti za promocijo zdravja in ukrepi za usklajevanje službenih in družinskih obveznosti si prizadevamo za izboljšanje počutja in zdravja naših sodelavcev ter prispevamo k ustvarjanju pozitivne organizacijske klime na delovnem mestu.

Hit je fit

Program promocije zdravja Hit je Fit, ki poteka v tesni povezavi s Športnim društvom Hit, zaposlenim ponuja širok nabor najrazličnejših možnosti za športna druženja in rekreacijo. Omogočamo brezplačno udeležbo na vadbah, kot so zumba, nirvana fitnes, joga, vadba za zdravo hrbtenico, igro tenisa ter obisk fitnesa. Člani so deležni ugodnosti pri smučanju, plavanju, plesu, nogometu, odbojki, košarki, prav tako se lahko udeležujejo organiziranih pohodov, tekov, kolesarjenj ter koristijo možnost skupinskih prijav na različne športne prireditve (teke, kolesarjenja, maratone in druga tekmovanja). Društvo je aktivno pri promociji okoljske ter družbene odgovornosti, z organizirano udeležbo se podpirajo dobrodelne športne prireditve. Vsako leto v družbi Hit priredimo Hitov dan, športno-zabavno druženje, na katerega so vabljeni vsi naši sodelavci.

Družini prijazno podjetje

Pod okriljem polnega certifikata Družini prijazno podjetje izvajamo ukrepe za lažje usklajevanje službenih in zasebnih obveznosti (otroški časovni bonus, ki omogoča staršem odsotnost na prvi šolski oz. informativni dan ter prilagoditve v času uvajanja otrok v vrtec). Organiziramo novoletne predstave za otroke, otroci zaposlenih pa imajo tudi prednost pri pridobivanju kadrovskih štipendij in možnost opravljanja prakse v enotah družbe Hit. Poleg tega imajo naši sodelavci ter njihovi družinski člani na voljo tudi druge ugodnosti:

  • letovanje v Hitovih počitniških objektih v Sloveniji in na Hrvaškem,
     
  • ugodno bivanje v namestitvenih kapacitetah Hitovih hčerinskih družb ter drugih turističnih ponudnikov,
     
  • kolektivno zdravstveno zavarovanje z nižjimi premijami, 
     
  • popusti pri drugih podjetjih in Hitovih poslovnih partnerjih.